Zonnepanelenproject Tubbergen

Welkom bij ons recente zonnepaneelproject in Tubbergen! We zijn verheugd om dit inspirerende initiatief met u te delen, dat gericht is op het bevorderen van duurzaamheid in onze gemeenschap.

In opdracht van Diaconie Tubbergen hebben we afgelopen maand met trots PV-installaties geïmplementeerd bij Natasja’s Hairstudio, Drukkerij Twenteprint en Barbershop Michael. Deze bedrijven nemen nu actief deel aan het creëren van een groenere toekomst door gebruik te maken van duurzame energie.

Projectoverzicht:

Natasja’s Hairstudio: We hebben 20 zonnepanelen met omvormer geplaatst op het schuine dak, met een Esdec-onderconstructie die garant staat voor stabiliteit en efficiëntie.

Drukkerij Twenteprint: Voor deze locatie hebben we 36 zonnepanelen met omvormer geïnstalleerd op het schuine dak, ook met behulp van de betrouwbare Esdec-onderconstructie.

Barbershop Michael: Op het platte dak van Barbershop Michael hebben we 12 zonnepanelen met omvormer geplaatst, wederom met een Esdec-onderconstructie voor optimale prestaties.

Alle installaties zijn veilig en vakkundig geplaatst door onze ervaren monteurs, met ondersteuning van de verreiker van Kamphuis Sloopwerken. Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit van de installaties, maar ook de veiligheid van het proces.

Met deze projecten zetten we samen een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst. We zijn trots om onze bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap van Tubbergen en kijken uit naar verdere samenwerkingen om duurzaamheid te bevorderen. Bij TDI Techniek gaan we vol voor verduurzaming in Tubbergen!

Bekijk al onze andere projecten op onze projectenpagina!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Warmtepompen in Reutum en Nutter

Meer projecten