Zonnepanelen Reutum

Voor dit project hebben we een duurzame oplossing geleverd voor een woning in Reutum. We hebben een PV-installatie gemonteerd en opgeleverd, bestaande uit 12 Jinko 365 Wp full black panelen en 9 Jinko 415 Wp full black panelen. De panelen zijn perfect afgestemd op de behoeften van de bewoners en dragen bij aan een duurzame toekomst.

De panelen zijn aangesloten op een Solar Edge 3-fase omvormer, waarmee de opgewekte energie wordt omgezet in bruikbare elektriciteit. Om het rendement van de panelen te optimaliseren, hebben we de 21 panelen voorzien van de Solar Edge S440 optimizers. Hierdoor kan elke afzonderlijke zonnepaneel optimaal presteren, wat resulteert in een hogere energieopbrengst en dus meer besparing.

Om de zonnepanelen op twee delen van het dakoppervlak te monteren, hebben we gebruik gemaakt van de Esdec Clickfit Evo onderconstructie. Deze onderconstructie is duurzaam en betrouwbaar, en zorgt ervoor dat de panelen stevig en veilig gemonteerd zijn.

Al met al hebben we met dit project een duurzame en betrouwbare oplossing geleverd, waarmee de bewoners bijdragen aan een groenere toekomst. De PV-installatie is perfect afgestemd op de behoeften van de bewoners en zal hen nog vele jaren voorzien van betrouwbare en duurzame energie.

TDI Techniek - PV zonnepanelen
TDI Techniek - PV zonnepanelen
TDI Techniek - PV zonnepanelen
TDI Techniek - PV zonnepanelen
Heatpipes & zonnepanelen Oldenzaal
Warmtepomp & zonnepanelen

Meer projecten