Uitbreiding veestal

TDI Techniek heeft als specialist in installatietechniek een belangrijke rol gespeeld in de uitbreiding van een veestal. Door onze focus op hoogwaardige kwaliteit en expertise hebben we bijgedragen aan het creëren van een optimale leefomgeving voor het vee, wat resulteerde in een naadloze integratie van verschillende systemen en een efficiënte werking van het geheel.

Een van onze bijdragen omvatte de installatie van Hagro hogedruk natrium verlichting, die niet alleen een aangename lichtsfeer creëert voor het vee, maar ook bijdraagt aan hun groei en ontwikkeling. Deze verlichtingssystemen zijn zorgvuldig geplaatst om de stalomgeving te optimaliseren en een comfortabele atmosfeer te bieden voor het vee, wat essentieel is voor hun gezondheid en productiviteit.

Daarnaast hebben we een vorstbestendig rondpompsysteem van 32 mm tyleen buis geïnstalleerd, in combinatie met Suevia drinkbakken, stijgleidingen van roestvrij staal en appendages. Dit uitgebreide watersysteem zorgt niet alleen voor een constante en betrouwbare watervoorziening voor het vee, maar minimaliseert ook het risico op bevriezing tijdens koude periodes, waardoor de dieren altijd toegang hebben tot vers water, ongeacht de weersomstandigheden.

Onze expertise gaat verder dan alleen installaties; we streven naar een holistische benadering van het ontwerp en de implementatie van systemen in veestallen. We hebben nauw samengewerkt met de klant om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun eisen op het gebied van dierenwelzijn, efficiëntie en duurzaamheid.

Met onze hoogwaardige installaties dragen we bij aan het welzijn van het vee en aan de efficiënte werking van de veestal. Trots zijn we op het resultaat van ons werk en op het feit dat we onze klant weer een duurzame en betrouwbare oplossing hebben kunnen bieden. Als specialist in installatietechniek blijven we ons inzetten voor innovatie en excellentie in al onze projecten, waarbij we streven naar een positieve impact op zowel de agrarische sector als het milieu.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op, of bekijk onze andere projecten op onze projectenpagina!

TDI Techniek - Uitbreiding veestal totaalinstallatie
TDI Techniek - Uitbreiding veestal totaalinstallatie
TDI Techniek - Uitbreiding veestal totaalinstallatie
Woning ver- en uitbouw (Wierden)
Totaalinstallatie (Rijnsaterwoude)

Meer projecten