Uitbreiding veestal

Voor dit project hebben wij als specialist in installatietechniek bijgedragen aan de uitbreiding van een veestal. Onze installaties zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een optimale leefomgeving voor het vee.ail en kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in een naadloze integratie van de verschillende systemen en een efficiënte werking van het gehele systeem.

Zo hebben wij gezorgd voor Hagro hogedruk natrium verlichting, die een aangename en optimale lichtsfeer creëert voor het vee en zorgt voor een goede groei en ontwikkeling. Daarnaast hebben wij een vorstbestendig rondpompsysteem van 32mm tyleen buis geïnstalleerd, in combinatie met Suevia drinkbakken, stijgleidingen van RVS en appendages. Dit zorgt voor een betrouwbare watervoorziening en voorkomt bevriezing in de wintermaanden.

Met onze hoogwaardige installaties dragen wij bij aan het welzijn van het vee en aan de efficiënte werking van de veestal. Wij zijn trots op het resultaat en hebben weer een duurzame en betrouwbare oplossing geleverd voor onze klant.

TDI Techniek - Uitbreiding veestal totaalinstallatie
TDI Techniek - Uitbreiding veestal totaalinstallatie
TDI Techniek - Uitbreiding veestal totaalinstallatie
Plaatsing zonnepanelen
Totaalinstallatie (Rijnsaterwoude)

Meer projecten