Woning ver- en uitbouw (Wierden)

Voor dit project hebben wij een woning in Wierden mogen verbouwen en uitbreiden, waarbij wij hebben gezorgd voor een optimale indeling en functionaliteit.

Door het plaatsen van een kap op de garage en carport hebben wij extra ruimte gecreëerd voor een ruime badkamer en zolderkamer. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en onze deskundige kennis en ervaring, om een duurzame en kwalitatieve oplossing te bieden.

Tevens hebben wij gezorgd voor de verplaatsing van de CV-ketel en de vernieuwing van de goten van de bestaande kap. Hierdoor kan onze klant rekenen op een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing en een verbeterde dakafvoer.

Wij hebben daarbij oog gehad voor de esthetische aspecten van de verbouwing en uitbreiding, waarbij wij hebben gezorgd voor een naadloze integratie van de nieuwe elementen met de bestaande woning. Hierdoor heeft de woning niet alleen een verbeterde functionaliteit, maar ook een verbeterde uitstraling gekregen.

Kortom, met dit project hebben wij bijgedragen aan een verbeterde woonervaring voor onze klant, waarbij onze expertise en hoogwaardige materialen hebben gezorgd voor een duurzame en kwalitatieve oplossing.

TDI-Techniek-verbouw en nieuwbouw in Wierden
TDI-Techniek-verbouw en nieuwbouw in Wierden
TDI-Techniek-verbouw en nieuwbouw in Wierden
Warmtepompen in Reutum en Nutter
Uitbreiding veestal

Meer projecten