Tdi techniek onderscheidt zich als specialist in de installatiewereld door de persoonlijke klantbenadering en flexibiliteit. Tom Droste garandeert zijn opdrachtgevers om, in overleg, altijd tot de beste oplossingen te komen. ‘Onze persoonlijke service staat hierbij voorop en maakt dat wij een betrouwbare partner zijn. Onze bedrijfsuitvoering richt zich met name op de woningbouw in het hogere segment. We leveren vakkundig werk bij alle installaties voor gas en water, het plaatsen van centrale verwarming, lokale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en airconditioning. Ook het plaatsen van sanitair, ventilatiesystemen, en overige elektra is bekend terrein voor ons. Tevens zijn onze opdrachtgevers voor dakbedekking, zink, koperen goten en diverse afleiders bij ons aan het juist adres.

Een gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring in de installatietechniek hebben geleid tot de start van tdi techniek in 2004. tdi techniek is een specialist die zich kenmerkt door een persoonlijke klantbenadering en flexibiliteit. In overleg met u komen we tot de beste oplossing. Onze persoonlijke service maakt ons tot een betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden. tdi techniek levert vakkundig werk bij alle installaties voor gas en water, het plaatsen van centrale verwarming, lokale verwarming, vloerverwarming, warmte pompen en airconditioning. Ook het plaatsen van sanitair, ventilatie- systemen en al uw elektra is bekend terrein voor ons. Tevens bent u voor dakbedekking, zink, koperen goten en diverse afleiders bij ons aan het juiste adres.

tdi techniek is uitstekend ingevoerd in warmtepomptechniek. Of het hierbij nu gaat om een lucht/water warmtepomp of een water/water warmtepomp. Een water/water warmtepomp haalt de energie uit de bodem en kan hier het desbetreffende gebouw mee verwarmen en koelen tevens kan hij ook voorzien in de warm water tapvraag. Een lucht/water warmtepomp haalt de energie uit de buiten lucht en kan hier het desbetreffende gebouw mee verwarmen en tevens kan hij ook voorzien in de warm water tapvraag. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Gas, water, luchtbehandeling, centrale en lokale verwarming, sanitair of elektra: alles wat met installatietechniek te maken heeft is in vertrouwde handen bij tdi techniek. Van nieuwbouw tot kleine verbouwingen. Voor woningen, utiliteitsbouw en agribouw. Ook dakbedekking, zink en koperwerk voor het bekleden van daken, gevels en goten en hemelwaterafvoeren kunnen rekenen op een onberispelijke aanpak.

 

tdi techniek. De totaalinstallateur en warmtepompspecialist in uw regio. tdi techniek is uw betrouwbare partner met passie voor duurzame energie. Ons team staat vakmanschap, kwaliteit, flexibiliteit, korte lijnen en afspraak is afspraak. Wij adviseren en ontzorgen u graag. Kijk ook op www.tditechniek.nl