Over ons en het team

Over ons

Een gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring in de installatietechniek hebben geleid tot de start van TDI Techniek in 2004. TDI Techniek is een specialist die zich onderscheidt door een persoonlijke benadering en flexibiliteit. In overleg met u streven we naar de beste oplossing. Onze persoonlijke service maakt ons tot een betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden. TDI Techniek levert vakmanschap op het gebied van gas- en waterinstallaties, installatie van centrale verwarmingssystemen, lokale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen en airconditioning. We zijn ook bedreven in het installeren van sanitaire voorzieningen, ventilatiesystemen en elektrische installaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor dakbedekking, zinkwerk, koperen goten en diverse afvoersystemen.

TDI-Techniek-Header-teamfoto

Ons team

Professionals met ├ęchte vakkennis

Stijn Slaghekke

E/W-monteur en werkvoorbereider

Lex Oude Kotte

E/W-monteur

Emiel Zonder

E/W en service monteur

Patrick Mensink

Werkvoorbereider/tekenaar/calculator

Martijn Deterink

E/W en service monteur

Remy Stoolhuis

E/W-monteur

Niels van Bree

E/W-monteur

Wim Vernooij

E/W en service monteur

Morad Khalil

W-monteur

Yorick Evers

W-monteur

Harry Stege

Magazijn beheerder

Mick Schlepper

E/W-monteur

Thijs Meijer

W-monteur

Chantal Droste

Administratief medewerker

Tom Droste

Eigenaar

Hoe doen we het?

Werkwijze

Wanneer u als klant bij ons komt, ziet het traject er als volgt uit:

1. Contactmoment
Wanneer u interesse heeft, kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen: telefonisch of via e-mail. Bekijk de contactpagina voor onze gegevens.

2. Informatie delen
Om ons goed voor te bereiden, vragen wij u belangrijke gegevens met ons te delen via e-mail. Indien beschikbaar, ontvangen wij ook graag de bouwtekening om ons alvast in te lezen.

3. Persoonlijk Gesprek
Na ontvangst van uw gegevens plannen we graag een gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Wij adviseren en werken samen met u om de beste oplossingen te bepalen op basis van uw specifieke situatie.

4. Aanbod op Maat
Op basis van dit gesprek stellen wij een gedetailleerde offerte op, waarin duidelijk staat wat u van ons kunt verwachten.

5. Offertegesprek
Na ontvangst van de offerte plannen wij een gesprek om alle details door te nemen. Tijdens dit gesprek passen we de offerte indien nodig aan, zodat deze volledig aansluit op uw verwachtingen.

6. Voorstel Installatietekening
Bij goedkeuring van de offerte ontvangt u van ons een gedetailleerde installatietekening. Deze tekening bevat alle afspraken die we hebben gemaakt. U krijgt de kans om deze tekening te beoordelen en eventuele opmerkingen met ons te bespreken. Op deze manier voorkomen we verrassingen tijdens de uitvoering.

7. Planning en Uitvoering
Na goedkeuring van de tekeningen stellen we een plan op, dat als leidraad dient voor de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden.

8. Revisietekeningen
Na afronding van onze werkzaamheden ontvangt u, indien mogelijk, bijbehorende revisietekeningen als overzicht van de uitgevoerde aanpassingen.