Warmtepompen in Reutum en Nutter

We zijn enthousiast om onze recente projecten van warmtepompen in Nutter en Reutum met u te delen! Bij twee huishoudens hebben we onlangs de overstap gemaakt van oude CV-ketels naar hybride warmtepompen, waardoor de verwarming nu efficiënter en duurzamer wordt verzorgd.

In Reutum heeft TDI Techniek niet alleen de oude CV-ketel vervangen door een warmtepomp, maar hebben we ook de PV-installatie uitgebreid. Hierdoor hebben we meer zonnepanelen kunnen plaatsen, wat het algehele systeem nog duurzamer maakt en bijdraagt aan een groenere energievoorziening voor het huishouden. Hiermee helpt TDI aan verduurzaming in Reutum.

In Nutter hebben onze vakmensen eveneens de CV-ketel vervangen door een hybride warmtepomp. Het gehele systeem is zorgvuldig overgezet, wat resulteert in een meer duurzame verwarmingsoplossing voor het betreffende huishouden. Met deze projecten zetten we opnieuw een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst en dragen we bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot in de regio. Dit alles door de juiste warmtepomptechniek toe te passen.

Door de overstap naar warmtepompen wordt niet alleen de CO2-uitstoot verminderd, maar worden ook de energiekosten voor de huishoudens verlaagd. Dit betekent een directe besparing op de energierekening en draagt bij aan een financieel gezondere levensstijl voor de bewoners.

Bovendien zorgen de warmtepompen voor een gelijkmatige en comfortabele verwarming van de woningen, ongeacht het seizoen. Ze halen warmte uit natuurlijke bronnen zoals de buitenlucht of de bodem, waardoor er minder afhankelijkheid is van fossiele brandstoffen en er een stabielere energievoorziening ontstaat.

Door te kiezen voor hybride warmtepompen combineren we het beste van twee werelden: de betrouwbaarheid van een CV-ketel met de duurzaamheid van een warmtepomp. Dit maakt de overgang naar duurzame verwarming voor huishoudens toegankelijker en haalbaarder, wat resulteert in een grotere acceptatie en adoptie van groene energietechnologieën binnen de regio.

Het succes van deze projecten benadrukt niet alleen ons engagement voor duurzaamheid, maar ook onze capaciteit om innovatieve oplossingen te leveren die tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten en bijdragen aan een schonere toekomst voor ons allemaal.

Benieuwd naar andere projecten? Kijk dan op onze projectenpagina.

Nieuwsgierig naar wat TDI Techniek voor u kan betekenen? Neem gemakkelijk contact op!

Zonnepanelenproject Tubbergen
Woning ver- en uitbouw (Wierden)

Meer projecten