Zonnepanelen

Zonnepanelen

tdi techniek is uw partner in zonnenergie, of het hierbij nu gaat om pv panelen voor het opwekken van elektrische energie of collectoren voor het opwekken van warmte in uw woning en of t.b.v. de warmwater voorziening.

De pv panelen voor het opwekken van elektrische energie, kan variëren in elke gewenste behoefte van de eindgebruiker. We hebben hiervoor standaard pakketten van 3 of 6 panelen met de daar bijbehorende omvormer(s) en dit kunnen we uitbreiden tot grotere vermogens naar uw wens. Hiervoor kunnen we samen met U de wens bespreken, en aan de hand daarvan U een offerte op maat doen toekomen.

De collectoren voor het opwekken van warmte kunnen we gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het bereiden van warm water alsmede voor het verwarmen van de woning via de cv-installatie. We hebben hiervoor verschillende standaard pakketten maar kunnen U ook een installatie op maat leveren. Kortom we hebben de zon gratis dus waarom zullen we hier geen gebruik van maken, en dit omzetten in een kosten besparing op uw maandelijkse vaste lasten.

Bij het installeren van zonnepanelen moet bepaald worden waar de panelen precies komen te liggen en hoeveel zonnepanelen passen in de beschikbare ruimte. Ook de plek van de omvormer is belangrijk, en het aansluitwerk in de meterkast. Bezuinig niet op een goede en veilige installatie.